Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Microscopie

17 november 2023: 18:30 - 21:30

€35 – €45
Op vrijdag 17 november organiseert Koi Wijzer samen met koidokter Rob Heijmans een cursus Microscopie bij De Watermolen in Doetinchem. Er zijn nog plekken op deze cursus, maar de ruimte is beperkt dus geef je snel op via info@koiwijzer.com!
Op de cursus Microscopie leer je tot in de detail omgaan met een microscoop in combinatie met koi. Dus hoe maak je een afstrijkje? Hoe plaats je deze op de juiste manier onder de microscoop? Hoe stel je de microscoop scherp? Welke vergroting moet je gebruiken? Welke parasieten kunnen er op de koi zitten? Hoe zien de parasieten er precies uit?
Daarnaast gaat het natuurlijk ook over de behandeling van deze parasieten. En misschien nog wel belangrijker: je leert hoe je al in een heel vroeg stadium aan jouw koi kunt zien dat er parasieten op zitten. Deze cursus is een absolute must voor elke koihobbyist, ervaren of beginnend. Je bespaart honderden euro’s aan medicijnen en kunt voortaan zelf jouw koi redden van ernstige ziekte, wonden of zelfs de dood.
Geef je nu op voor de cursus via info@koiwijzer.com en laat je doceren door koidokter Rob Heijmans. De prijs bedraagt €35 voor Vrienden van Koi Wijzer en €45 als je nog geen lid bent.

Gegevens

Datum:
17 november 2023
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€35 – €45
Evenement Categorie:

Locatie

De Watermolen
Kloosterlaan 2
Doetinchem, 7004 HE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 315 325 626
Bekijk de site van Locatie