Abonneren

Wil jij ook deel uitmaken van de gezelligste koifamilie van de Benelux? Word dan nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang vier keer per jaar ons prachtige magazine, een kortingspas voor flinke kortingen door heel Nederland en België, forse kortingen op onze cursussen/events én de actiecadeaus van dit moment!

Koi Wijzer is het meest uitgebreide koimagazine van Europa en eigenlijk een must voor elke hobbyist. 140 pagina’s vol informatieve verhalen over de nieuwste ontwikkelingen, medische onderwerpen en technische hoogstandjes, aangevuld uiteraard met prachtige beelden van onze events en de bezoeken die wij brengen aan hobbyisten en koishows.

Vriendenactie
Word nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang geheel gratis een waardebon van 25 euro te besteden in Nederland bij Himitsu, The Koi Page, Edo Koi Holland, TOP Koistore, Kyoto Koipaleis, Koicentrum Sneek, Koi Development Center, BredAqua, JB Koi, Vijvercentrum Apeldoorn, Oosterhout Koi of Friesland Koi. In België kun je terecht bij Danikoi, Zen Creation en Unikoi! 

Daarnaast ontvang je een waardebon voor een pakket Biogro 1-2-3. Dit cadeaupakket heeft een waarde van 50 euro, waardoor het eerste jaar lidmaatschap eigenlijk in één klap is terugverdiend.

BIOGRO is in Nederland verkrijgbaar bij TopKoistore – Koicentrum Sneek – Koi Care Hoeksche Waard & The Koi Page.  Ben je woonachtig in België? Geen probleem, je kan het pakket op gaan halen bij Unikoi – Koi- en vijvercentrum Fournier of bij Japan Koi.

Liever geen cadeaus en kortingen door heel Nederland en België? Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten op Koi Wijzer. Voor €40,00 ontvang je dan een kalenderjaar lang ons prachtige magazine.

Lid Worden 2.0
Bezig met versturen

Opzeggingsvoorwaarden:
Opzegging dient schriftelijk te geschieden (email aan info@koiwijzer.com) vóór 1 december van het lopende jaar voor het jaar daaropvolgend. Uw opzegging dient uiterlijk 30 november bij ons binnen te zijn.