Abonneren

Koiwijzer 2020 editie 2Wil jij ook deel uitmaken van de gezelligste koifamilie van de Benelux? Word dan nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang vier keer per jaar ons prachtige magazine, een kortingspas voor flinke kortingen door heel Nederland en België, forse kortingen op onze cursussen/events én de actiecadeaus van dit moment!

Koi Wijzer is het meest uitgebreide koimagazine van Europa en eigenlijk een must voor elke hobbyist. 132 pagina’s vol informatieve verhalen over de nieuwste ontwikkelingen, medische onderwerpen en technische hoogstandjes, aangevuld uiteraard met prachtige beelden van onze events en de bezoeken die wij brengen aan hobbyisten en koishows.

Vriendenactie
Word nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang geheel gratis een waardebon van 25 euro te besteden bij Himitsu (in Nederland) en een pakket Biogro 1-2-3 of een waardebon van 25 euro te besteden bij koispecialist Zen Creation (in België) plus een pakket Biogro. Dit cadeaupakket heeft een waarde van 75 euro, waardoor de eerste anderhalf jaar lidmaatschap eigenlijk in één klap is terugverdiend.

Wil jij gratis naar Japan? Schrijf je dan nu alvast voor twee jaar in als Vriend van Koi Wijzer en loot mee om een Japan-reis, geheel verzorgd door Koi Wijzer. Ga op jacht naar jouw droomkoi en geniet van de prachtige cultuur en de vele kwekers die we bezoeken. Bij veel aanmeldingen geven we zelfs meer dan één reis weg!

Liever geen cadeaus, kans op een gratis Japan-reis en kortingen door heel Nederland en België? Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten op Koi Wijzer. Voor €40,00 ontvang je dan ons prachtige magazine.

Lid Worden 2.0
Bezig met versturen

Opzeggingsvoorwaarden:
Opzegging dient schriftelijk te geschieden (email aan info@koiwijzer.com) vóór 1 december van het lopende jaar voor het jaar daaropvolgend. Uw opzegging dient uiterlijk 30 november bij ons binnen te zijn.