Abonneren

Wil jij ook deel uitmaken van de gezelligste koifamilie van de Benelux? Word dan nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang vier keer per jaar ons prachtige magazine, een kortingspas voor flinke kortingen door heel Nederland en België, forse kortingen op onze cursussen/events én de actiecadeaus van dit moment!

Koi Wijzer is het meest uitgebreide koimagazine van Europa en eigenlijk een must voor elke hobbyist. 140 pagina’s vol informatieve verhalen over de nieuwste ontwikkelingen, medische onderwerpen en technische hoogstandjes, aangevuld uiteraard met prachtige beelden van onze events en de bezoeken die wij brengen aan hobbyisten en koishows.

Vriendenactie
Word nu Vriend van Koi Wijzer en ontvang geheel gratis een waardebon van 25 euro te besteden in Nederland bij Himitsu, The Koi Page, Edo Koi Holland, TOP Koistore, Koicentrum Sneek, Koi Development Center, Vijvercentrum Apeldoorn, Oosterhout Koi, De Watermolen, Mark’s Koi of Friesland Koi. In België kun je terecht bij Danikoi, Kim’s Koi, De Koibar en Unikoi! 

Als nieuw lid ontvang je eveneens een voucher van Kyomizu. Lever deze voucher in bij een van onze partners die deze speciale zakjes op voorraad hebben liggen en je krijgt maar liefst 3 zakjes Kyomizu Life Stage Koi Food van 1,4 of 1,8 kg. Deze mag je naar eigen wens samenstellen (max. 1 zinkend en 1 colour).

Je kunt de voucher inleveren bij:

Koi Maas en Waal

Himitsu Garden en Pond

Daruma Koi

Koi Care Hoeksche Waard

TOP Koistore

A2 Koi

The Koi Page

Koicentrum Sneek

Friesland Koi

Heeschkoi

Oosterhout Koi

Weskoi

Danikoi

Koifarm Fournier Memen

Koifarm Fournier France

Liever geen cadeaus en kortingen door heel Nederland en België? Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten op Koi Wijzer. Voor €45,00 ontvang je dan een kalenderjaar lang ons prachtige magazine.

Lid Worden 2.0


Bezig met versturen

Opzeggingsvoorwaarden:
Opzegging dient schriftelijk te geschieden (email aan info@koiwijzer.com) vóór 1 december van het lopende jaar voor het jaar daaropvolgend. Uw opzegging dient uiterlijk 30 november bij ons binnen te zijn.