Een tijd van komen en een tijd van gaan…

Na lang nadenken en veel piekeren heb ik, Barry den Ouden, besloten om te stoppen als hoofdredacteur van de Koi Wijzer.
Na ruim 10 jaar me te hebben ingezet voor KOI 2000, waaronder 5 jaar als hoofdredacteur, wordt het tijd voor iets anders. Dit andere zal voornamelijk gericht zijn op privé dingen. Echter zal ik niet verdwijnen uit de koiwereld, simpelweg omdat ik deze hobby nog steeds met veel plezier beleef.

Via deze weg wil ik iedereen bij en rond KOI 2000 bedanken voor alles! We hebben samen veel meegemaakt. Veel gelachen en veel lol gehad. Ook slechte dingen meegemaakt, maar die horen er immers ook bij. Ondanks de vele tegenslagen kwamen we er altijd weer bovenop!
En ik ben ervan overtuigd dat mijn opvolger het prima gaat doen en het prachtige magazine nog jaren en jaren met veel plezier wordt gelezen.
[full_width]  [/full_width]

19 Koi Wijzers heb ik mogen presenteren aan de lezers, 19 magazines waar ik enorm trots op ben. Met opgeheven hoofd neem ik er afscheid van, al zal ik er soms toch nog weleens wakker van liggen…

 

Tot ziens!

 

Barry den Ouden