Lid worden

Koiwijzer 2020 editie 2Wil jij ook deel uitmaken van de gezelligste koifamilie van de Benelux? Word dan nu lid van KOI2000 en ontvang vier keer per jaar ons prachtige magazine, een ledenpas voor flinke kortingen door heel Nederland en België, forse kortingen op onze cursussen/events én de actiecadeaus van dit moment!

Koi Wijzer is het meest uitgebreide koimagazine van Europa en eigenlijk een must voor elke hobbyist. 125 pagina’s vol informatieve verhalen over de nieuwste ontwikkelingen, medische onderwerpen en technische hoogstandjes, aangevuld uiteraard met prachtige beelden van onze events en de bezoeken die wij brengen aan hobbyisten en koishows.

Ledenactie
Word nu lid en ontvang geheel gratis een zak van 2 kilogram topvoer van Himitsu en een pakket Biogro 1-2-3, bewezen topbacteriën. Dit cadeaupakket heeft een waarde van ruim 70 euro, waardoor de eerste anderhalf jaar lidmaatschap eigenlijk in één klap is terugverdiend.

Liever geen cadeaus en kortingen door heel Nederland en België? Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten op Koi Wijzer. Voor €37,50 ontvang je dan ons prachtige magazine.

Lid Worden 2.0
Bezig met versturen

Opzeggingsvoorwaarden:
Opzegging van zowel het lidmaatschap als het lidmaatschap/abonnement dient schriftelijk te geschieden (email aan info@koi2000.nl) vóór 1 december van het lopende jaar voor het jaar daaropvolgend. Uw opzegging dient uiterlijk 30 november bij ons binnen te zijn.