ALL EUROPEAN SHINKOKAI KOI SHOW NIEUWE OPZET

De All European Shinkokai Koi Show 2016 was het zesde kampioenschap dat volgens de Shinkokai-regels werd gehouden. Wij presenteerden u een show die stond als een huis en waar de kwalitatief beste vissen van het Europese vasteland te zien waren. Bij de evaluatie van de laatste editie liepen wij echter tegen een aantal zaken aan die wij in de toekomst graag anders willen zien.

Hierbij zijn een hoge ambitie en een solide basis essentieel. Een andere, volledig vernieuwde aanpak is dus vereist. Na gesprekken met een aantal externe deskundigen op diverse gebieden kwamen wij tot de volgende opzet:

• Als Europese tak van de Shinkokai streven we ernaar dat onze show gezien wordt als “de Europese kampioenschappen”, vergelijkbaar met de “Asia cup” in Azië.
• De show uitbreiden om te komen tot een groot “Aziatisch festival”, waar ruimte is voor alle Aziatische invloeden en waar ook de dames en de kinderen zich thuis voelen.
• Samenwerking met andere takken van de Shinkokai om te internationaliseren. Wij zijn immers de EUROPEAN Shinkokai.
• Samenwerking met grote Aziatisch georiënteerde bedrijven die mede vorm willen geven aan het festival.
• Kwaliteit boven kwantiteit.

 

Wij gaan er 100% voor en zullen iets geweldigs neerzetten. Een show en festival wat uniek is en waar men zich graag presenteert. Een evenement waar de bezoekers in grote getalen gaan komen en dat toekomst heeft. Ons idee slaat aan en men steunt onze visie. De samenwerking met Aziatische bedrijven en de Shinkokai divisies is een feit. De gesprekken met geïnteresseerde participanten verlopen succesvol.

Een heel belangrijke beslissing die er genomen moet worden is de locatie. Een plek die de uitstraling heeft die bij ons evenement past en die groot genoeg is om de toekomstige groei aan te kunnen maar die ook alle faciliteiten heeft die nodig zijn om ons evenement luister bij te kunnen zetten en waar het voor bezoekers, wedstrijdspelers en exposanten en sponsoren goed toeven is. De contacten met diverse mooie locaties zijn gelegd. Wij zijn als organisatie enthousiast en vol vertrouwen onderweg. Volg onze websiteFacebook pagina en Twitter en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wij zijn voornemens om in het laatste kwartaal van 2017 een informatie-evenement te houden waarop wij u de nieuwe opzet van de All European Shinkokai en haar spelregels zullen presenteren.
[full_width] [/full_width]
Organisatie van de All European Shinkokai Koi Show