LID WORDEN


KOI 2000 is een vereniging vóór en dóór koihobbyisten die zich als doel

heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen met de koihobby te laten kennismaken en de mensen die deze hobby reeds hebben ontdekt te ondersteunen. Daartoe organiseert zij zowel lezingen als cursussen en workshops.
Het houden van Koi is niet gemakkelijk. Daarom krijgen leden van KOI 2000 en abonnees viermaal per jaar het magazine Koi Wijzer thuisgestuurd. Dit niet minder dan 125 pagina’s tellende, fullcolour koimagazine behandelt op duidelijke wijze onder andere nieuwe producten, vijvers en tuinen van leden, koivariëteiten en medische, technische en wetenschappelijke onderwerpen. Koi Wijzer brengt u veelal als eerste op de hoogte van het laatste koinieuws.

De laatste uitgaven zijn te vinden bij previews

Ledenactie:
In 2019 krijgt eenieder die lid/abonnee wordt 2 mooie cadeaus:
U kunt kiezen uit een zak voer van KoiMeer (AKoi 3 kg All Season) of van Himitsu (Himitsu koivoer 2 kg keuze uit alle varianten) en u krijgt een pakket Biogro 1-2-3!!!
Na betaling van de verschuldigde contributie worden de cadeaus aan u verzonden.

Lid Worden 2.0
Bezig met versturen

Opzeggingsvoorwaarden:
Opzegging van zowel het lidmaatschap als het lidmaatschap/abonnement dient schriftelijk te geschieden (email aan info@koi2000.nl) vóór 1 december van het lopende jaar voor het jaar daaropvolgend. Uw opzegging dient uiterlijk 30 november bij ons binnen te zijn.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail